Gör ett kosmetiskt ingrepp – transplantera hår

Möjligheten att åtgärda håravfall har för många män och kvinnor blivit en tacksam räddning i nöden. Att håret trillar av kan för vissa vara traumatiskt, speciellt om man är en person som värdesätter sitt hår högre än andra. Håret är också en fråga om identitet för många och att få ha kvar sitt hår blir därför en fråga om att få ha kvar sin identitet.

 

Hårtransplantation löser dina problem

Det är vanligt att män tappar håret när de blir äldre och en del män upplever det som en väldigt svår period rent psykiskt. Att kvinnor kämpar med både vikten och åldrandet är välkänt, men män å andra sidan ska helst inte bry sig så mycket om sina utseenden. Det kan rent av vara lite tabu att erkänna att man känner sig nedstämd över sitt utseende som man och därför kan det vara svårt att våga söka hjälp som trots allt finns. Men en hårtransplantation är väldigt diskret och det är inget som märks om man inte själv säger något om det till sin omgivning. Det finns också andra sätt att påverka sitt håravfall, till exempel med hjälp av rätt hormonbehandling. Detta då håravfall hos män beror på hormonstörningar, men det hjälper bara om processen inte har gått för långt.

Som kvinna kan man också drabbas av håravfall. Det brukar bero på hormonförändringar som har med sköldkörteln att göra. Därför hjälper det oftast att åtgärda problemen med sköldkörteln för att få tillbaka håret om man är kvinna. Men naturligt åldrande leder också till att håret blir tunnare, speciellt efter pensionsåldern.

Oavsett om man är man eller kvinna och har behov av ett tjockare hår kan man kika in hos nordichair.com för att boka tid för en hårtransplantation. Ett tjockare hår kan påverka självförtroendet, vilket i sin tur kan ge fler fördelar i livet.