Vacker inifrån och ut

På den här sidan får du massor av tips om kosmetik och skönhet. Även fast du kan förbättra ditt utseende med smink eller få vackrare hud med hjälp av hudvård är det minst lika viktigt att du tar hand om din insida för att du ska bli vacker inifrån och ut.

Ät tillskott

Förutom att du behöver äta en varierad kost så kan det även vara behjälpligt att äta kosttillskott. På Seaformula.se finner du tillskott som hjälper till att boosta och förbättra dina naglar och ditt hår. Tillskotten innehåller bland annat kollagen. Men de innehåller även andra näringsämnen som är viktiga för kroppen såsom hyaluronsyra , zink, koenzym Q10, selen och vitamin C. De olika näringsämnena och vitaminerna bidrar tillsammans till att förbättra hälsan hos ditt hår, naglar och din hud.

På seaformula.se kan du läsa mer om hur kosttillskottet kan påverka ditt utseende. Några exempel på fördelar som tillskottet har är att det bidrar till en fastare hud, återfuktar huden på djupet, ger mer glow och bidrar till en bättre hud och hårhälsa.

Tillskottet innehåller inga sötningsmedel och innehåller endast kliniskt bevisade näringsämnen. Med andra ord kan du vara helt säker på att det du äter är bra för dig och påverkar dig på ett positivt sätt.

Du tar tillskottet dagligen och därefter kommer du långsamt kunna se och känna att du mår bättre både inifrån och ut. Det kan vara bra att ha i åtanke att det kan ta tid innan du börjar se skillnad och det kan ta upp till 3 månader innan du gör det. Men så länge som du fortsätter att ta tillskottet kommer du få i dig näringsämnen du behöver för att ge din kropp en boost inifrån. När du gör din beställning tar det upp till 7 dagar innan de levereras, men därefter kan du börja äta dem på en gång.