Gå browlift utbildning online

Nu är det smidigare än någonsin att berika dig med ny kunskap inom den kosmetiska världen. Du kan nämligen utbilda dig inom specifika områden direkt på nätet. All undervisning sker digitalt och du kan enkelt studera hemifrån.

Just nu är browlift en av de mest trendiga behandlingarna. Du som vill utöka dina kunskaper som behandlare kan gå browlift utbildning på nätet.

Browlift stylist med certifikat

Gå en utbildning inom browlift online och få ditt certifikat i handen direkt efteråt. En nätbaserad browlift utbildning sker alltså helt digitalt och ditt certifikat är av internationell karaktär. Du har en nära och personlig kontakt med din lärare genom hela utbildningen. Att gå browlift utbildning är en smart investering för framtiden. Behandlingen är en av de mest populära just nu och efterfrågan på certifierade stylister är stor.

Vad studerar du?

När du går utbildningen får du lära dig ta hand om naturliga strån. Från rengöring till behandling för att förbättra och föryngra utseendet på ögonbrynen. Du övar på att behandla naturliga strån på ett anpassat sätt för att göra brynen mer fylliga med ökad volym. Efter utbildningen kan du färga och forma ögonbrynens strån. Du lär dig att använda keratin i din behandling.